650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser
  • Air Pro650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser
  • Air Pro650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser
  • Air Pro650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser
  • Air Pro650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser

650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser

The 650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser, single-mode serat output, daya luwes, profesional dirancang dhuwur-tliti, papan kontrol drive saiki stabilitas dhuwur kanggo mesthekake safety lan stabilitas laser, operasi gangguan kurang, biaya murah, kinerja biaya dhuwur, ukuran cilik Kompak lan gampang kanggo nggabungake, digunakake digunakake ing riset ilmiah, komunikasi, perawatan medis, analisis spektral, bioengineering lan lapangan liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka sumber cahya laser 650nm 785nm 850nm 10mW FP

The 650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser, single-mode serat output, daya luwes, profesional dirancang dhuwur-tliti, papan kontrol drive saiki stabilitas dhuwur kanggo mesthekake safety lan stabilitas laser, operasi gangguan kurang, biaya murah, kinerja biaya dhuwur, ukuran cilik Kompak lan gampang kanggo nggabungake, digunakake digunakake ing riset ilmiah, komunikasi, perawatan medis, analisis spektral, bioengineering lan lapangan liyane.

2. Fitur 650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser

Dawane gelombang opsional: 650nm 785nm 850nm;

Daya 1-10mW (bisa diatur kanthi tombol);

Output serat mode tunggal utawa multi-mode;

Bisa disesuaikan miturut pelanggan.

3. Aplikasi sumber cahya laser 650nm 785nm 850nm 10mW FP

sensing serat optik;

Komunikasi Serat Optik;

Riset ilmiah, lsp.

4. Karakteristik Optik-Listrik saka 650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser

Paramèter Unit Nilai Tetembungane
Dawane gelombang nm 650/785/850 Bisa disesuaikan
daya output mW 10 Bisa disesuaikan
Jembaré spektrum nm 3
Stabilitas daya (jangka cendhak 15 menit) dB ≤±0.02
Stabilitas daya (jangka panjang 8 jam) dB ≤±0.05
Jinis serat - SM Serat Kab Bisa disesuaikan
konektor - FC/APC Bisa disesuaikan
ukuran mm 200(L)×150(W)×70(H) modul
sumber daya V 110 ~ 240VAC modul
Suhu operasi -20 ~ +65
Suhu panyimpenan -40 ~ +85

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani sumber cahya laser 850nm 10mW FP

Kabeh produk wis diuji sadurunge dikirim metu;

Kabeh produk duwe garansi 1-3 taun. (Sawise periode jaminan kualitas wiwit ngisi ragad layanan pangopènan sing cocog.)

We appreciate bisnis lan nawakake cepet 7 dina bali kabijakan. (7 dina sawise nampa barang);

Yen item sing sampeyan tuku saka toko kita ora kualitas sampurna, sing padha don‘t bisa elektronik kanggo specifications manufaktur, mung bali menyang kita kanggo panggantos utawa mbalekaken;

Yen item sing risak, please kabar kita ing 3 dina saka pangiriman;

Sembarang item kudu bali ing kondisi asli kanggo nduweni kanggo mbalekaken utawa panggantos;

Panuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing ditindakake.

7. FAQ

P: Apa dawane gelombang sing dikarepake?

A: Kita duwe 650nm, 785nm, 850nm, 1270nm-1650nm.

Q: Apa syarat kanggo daya output?

A: kita uga bisa ngatur miturut kabutuhan sampeyan.

Q: Babagan ukuran paket, apa sampeyan duwe syarat?

A: We duwe jinis modul lan benchtop kanggo pilihan.

Panas Tags: 650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser, Produsen, Supplier, Grosir, Pabrik, Customized, Bulk, China, Made in China, Murah, Low Price, Quality

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.