Kabar

Kita seneng bareng karo sampeyan babagan asil karya, warta perusahaan, lan menehi pangembangan sing pas wektune lan janjian personel lan kahanan penghapusan.
  • Dibandhingake karo teknologi tradisional, kaluwihan laser serat ing kualitas balok, ambane fokus lan kinerja imbuhan parameter dinamis wis dikenali kanthi lengkap. Gegandhengan karo kaluwihan saka efficiency konversi elektro-optik, versatility proses, linuwih lan biaya, tingkat aplikasi saka laser serat ing Manufaktur piranti medical (utamané ing nglereni nggoleki lan welding mikro) wis terus-terusan apik.

    2022-02-22

  • Boxoptronics nyedhiyakake macem-macem pilihan fotodioda (PD) kanthi macem-macem ukuran area aktif lan paket.(Fotodioda China)

    2022-02-18

  • A kabisat buta njupuk Panggonan ing mobilitas. Iki bener apa ing sektor otomotif, ing ngendi solusi nyopir otonom dikembangake, utawa ing aplikasi industri nggunakake robotika lan kendharaan dipandu otomatis. Maneka warna komponen ing kabeh sistem kudu kerja sama lan saling nglengkapi. Tujuan utama yaiku nggawe tampilan 3D sing mulus ing saubengé kendaraan, gunakake gambar iki kanggo ngetung jarak obyek lan miwiti gerakan sabanjure kendaraan kanthi bantuan algoritma khusus.

    2022-02-18

  • Miturut laporan paling anyar saka IMARC Group, pasar laser serat global bakal tuwuh ing CAGR udakara 8% ing taun 2021-2026. Faktor kayata industrialisasi kanthi cepet lan nambah adopsi teknologi canggih kanggo ngotomatisasi macem-macem proses manufaktur minangka salah sawijining faktor utama sing nyebabake tuwuhing pasar teknologi laser serat. Kajaba iku, laser serat saya populer ing industri kesehatan amarga prevalensi penyakit kronis sing saya tambah akeh. Iki digunakake ing setelan kayata kedokteran gigi, terapi fotodinamik, lan sensing biomedis ing spektrum inframerah tengah. Salajengipun, kanthi panjaluk kendaraan listrik (EV) saya tambah, aplikasi laser serat ing mesin pembakaran internal (ICE) samesthine bakal saya tambah.

    2022-02-16

  • Saiki, China wis dadi negara manufaktur paling gedhé ing donya, lan pasar domestik wis dikarepake tambah kuwat kanggo produk teknologi laser. Wiwit 2010, thanks kanggo expansion terus saka pasar aplikasi Processing laser, industri laser China wis mboko sithik ngetik periode pembangunan kanthi cepet. Ing 2018, ukuran pasar peralatan laser China kang tekan 60,5 milyar yuan, Tambah taun-ing-taun 22,22%, lan tingkat wutah senyawa saka 2011 kanggo 2018 tekan 26,45%. China Business Industry Research Institute prédhiksi pasar peralatan laser China bakal tekan 98,8 milyar yuan ing 2021.

    2022-02-14

  • Telung aplikasi utama sumber cahya broadband kaya ing ngisor iki. Ayo goleki siji-sijine kanthi cepet supaya luwih ngerti babagan kasebut.

    2022-02-12