TO-CAN Laser dioda

BoxOptronics nawakake TO-CAN Laser diode kanggo Ø4,6 mm, Ø5,6 mm TO bisa paket. Akeh TO kita kalebu TEC sing ndhukung angger-angger suhu saka dioda laser housed.
View as  
 
  • Diode Laser DFB 1653nm Kanggo CH4 Sensing ngirim dawa gelombang sing stabil, output daya dhuwur, Kanthi lensa collimating. Laser mode longitudinal tunggal iki dirancang khusus kanggo aplikasi sensing gas sing target Methane (CH4). Output linewidth sempit nambah kinerja aplikasi ing macem-macem kahanan operasi.

 1 
Kustomisasi TO-CAN Laser dioda bisa dituku saka Box Optronics. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier profesional China TO-CAN Laser dioda, kita nulung pelanggan kanggo menehi solusi produk sing luwih apik lan ngoptimalake biaya industri. TO-CAN Laser dioda digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa Grosir produk kita ing rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh. Nilai kita yaiku "pelanggan pisanan, layanan paling penting, dhasar kredibilitas, kerjasama win-win". Kanggo info liyane, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.