Modul Laser Serat

Box Optronics nawakake Modul Laser Serat karo 976nm 1064nm 1310nm 1550nm C-band lan L-band dawa gelombang, malah Ultra-Sempit Line jembaré Fiber Laser. Daya metu saka 10mW nganti 10W. Modul Laser Serat wis akeh digunakake ing Serat laser pumping, Erbium-doped serat amplifier, EDFA, Raman amplifier, riset optik nonlinier, sumber cahya wiji, sumber laser Serat, sensor optik, komunikasi serat optik, sensor akustik, hidrofon, serat optik sensing disebarake, komunikasi optik koheren, sistem DWDM lan liya-liyane.

Box Optronics nyedhiyakake akeh pilihan ing modul laser serat, kita duwe daya lan daya output dhuwur lan stabilitas spektral 974nm 976nm 200mW 400mW 600mW Sumber Laser Serat karo kunci frekuensi FBG; Rega murah 1030nm 1060nm 1064nm 1070nm 200mW 400mW serat ditambah modul laser karo serat SM utawa serat PM; murah 1310nm 1550nm CWDM dawa gelombang, 10mW 20mW DFB single-mode utawa Polarisasi njaga serat laser CW modul; 1450nm 1550nm 200mW 500mW Raman Amplifier Pump Laser; ITU-T dawa gelombang standar utawa DWDM dawa gelombang C-band lan L-band Tunable Serat Laser modul; Stabilitas frekuensi dhuwur 1550nm 10dBm 20dBm ultra-sempit garis jembaré modul Fiber Laser.

Modul Laser Serat nganggo chip laser semikonduktor kupu-kupu, desain sirkuit nyopir profesional lan kontrol TEC kanggo njamin operasi laser sing aman, daya output lan spektrum sing stabil, Cocog minangka sumber laser pompa laser serat utawa amplifier serat EDFA, bisa kasedhiya ing desktop utawa paket modul, modul iki nyedhiyani output optik nggunakake serat PM utawa serat SM karo FC / konektor APC utawa ngatur. Modul iki dikontrol liwat konektor RS-232 nggunakake piranti lunak sing diwenehake karo piranti kasebut.
View as  
 
  • Modul Laser Panjang Gelombang Terusan 1550nm nggunakake chip laser semikonduktor khusus kanggo nyadari output laser dawa gelombang pemindaian kacepetan dhuwur saka serat mode siji. Sirkuit drive lan kontrol TEC sing dirancang kanthi profesional njamin operasi laser sing aman lan stabil. Desktop utawa kemasan modular kasedhiya.

  • The 650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser, single-mode serat output, daya luwes, profesional dirancang dhuwur-tliti, papan kontrol drive saiki stabilitas dhuwur kanggo mesthekake safety lan stabilitas laser, operasi gangguan kurang, biaya murah, kinerja biaya dhuwur, ukuran cilik Kompak lan gampang kanggo nggabungake, digunakake digunakake ing riset ilmiah, komunikasi, perawatan medis, analisis spektral, bioengineering lan lapangan liyane.

  • Modul sumber laser 1310nm 1550nm DFB CWDM nggunakake laser semikonduktor DFB, output serat mode tunggal, daya sing bisa diatur, dirancang kanthi profesional kanthi presisi dhuwur, papan kontrol drive saiki stabilitas dhuwur kanggo njamin keamanan lan stabilitas laser, operasi kurang bising, biaya murah, dhuwur. kinerja biaya, ukuran cilik Kompak lan gampang kanggo nggabungake, iki digunakake digunakake ing riset ilmiah, komunikasi, perawatan medical, analisis spektral, bioengineering lan lapangan liyane.

  • Laser Serat Daya Tinggi 1550nm 10W CW iki nganggo chip laser DFB lan modul jalur optik gain daya dhuwur kanggo mujudake output daya dhuwur saka serat mode tunggal. Sirkuit nyopir lan kontrol suhu sing dirancang kanthi profesional njamin operasi laser sing aman lan stabil.

  • Modul detektor Foto InGaAs kacepetan dhuwur 3Ghz kanthi bandwidth respon fotoelektrik ≥3GHz, wektu mundhak pulsa 125ps lan sawetara dawane gelombang 1020~1650nm. Antarmuka SMA digunakake kanggo output sinyal RF, sing nyambung karo peralatan uji RF. kanggo sistem transmisi optik, deteksi pulsa laser ultrafast.

  • Attenuator Optik Programmable Kanggo Komunikasi Serat Optik digunakake kanggo kontrol atenuasi daya optik ing jalur serat optik, kanthi ngawasi daya, sawetara atenuasi gedhe, akurasi pangaturan dhuwur lan daya stabil, sing bisa nyedhiyakake jinis benchtop utawa kemasan modular.

Kustomisasi Modul Laser Serat bisa dituku saka Box Optronics. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier profesional China Modul Laser Serat, kita nulung pelanggan kanggo menehi solusi produk sing luwih apik lan ngoptimalake biaya industri. Modul Laser Serat digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa Grosir produk kita ing rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh. Nilai kita yaiku "pelanggan pisanan, layanan paling penting, dhasar kredibilitas, kerjasama win-win". Kanggo info liyane, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.