Modul Serat Optik

Box Optronics nawakake modul Serat optik, Kalebu Serat Erbium-doped Serat Amplifier EDFA Modul; 976nm 1310nm 1550nm 1570nm serat CW modul karo driver; Modul laser ASE Sumber Cahaya Broadband; Modul dioda Superluminescent SLED; Modul Laser Ultrafast, modul nanodetik, picosecond lan femtosecond lan liya-liyane.
View as  
 
  • Modul Laser Panjang Gelombang Terusan 1550nm nggunakake chip laser semikonduktor khusus kanggo nyadari output laser dawa gelombang pemindaian kacepetan dhuwur saka serat mode siji. Sirkuit drive lan kontrol TEC sing dirancang kanthi profesional njamin operasi laser sing aman lan stabil. Desktop utawa kemasan modular kasedhiya.

  • The 650nm 785nm 850nm 10mW FP sumber cahya laser, single-mode serat output, daya luwes, profesional dirancang dhuwur-tliti, papan kontrol drive saiki stabilitas dhuwur kanggo mesthekake safety lan stabilitas laser, operasi gangguan kurang, biaya murah, kinerja biaya dhuwur, ukuran cilik Kompak lan gampang kanggo nggabungake, digunakake digunakake ing riset ilmiah, komunikasi, perawatan medis, analisis spektral, bioengineering lan lapangan liyane.

  • Modul sumber laser 1310nm 1550nm DFB CWDM nggunakake laser semikonduktor DFB, output serat mode tunggal, daya sing bisa diatur, dirancang kanthi profesional kanthi presisi dhuwur, papan kontrol drive saiki stabilitas dhuwur kanggo njamin keamanan lan stabilitas laser, operasi kurang bising, biaya murah, dhuwur. kinerja biaya, ukuran cilik Kompak lan gampang kanggo nggabungake, iki digunakake digunakake ing riset ilmiah, komunikasi, perawatan medical, analisis spektral, bioengineering lan lapangan liyane.

  • Sugeng rawuh kanggo tuku Modul Amplifier EDFA Booster 1530-1566nm Single saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

  • Laser Serat Daya Tinggi 1550nm 10W CW iki nganggo chip laser DFB lan modul jalur optik gain daya dhuwur kanggo mujudake output daya dhuwur saka serat mode tunggal. Sirkuit nyopir lan kontrol suhu sing dirancang kanthi profesional njamin operasi laser sing aman lan stabil.

  • Sampeyan bisa yakin bisa tuku Modul Amplifier Serat R Band C L Lan saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman pas wektune.

 12345...7 
Kustomisasi Modul Serat Optik bisa dituku saka Box Optronics. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier profesional China Modul Serat Optik, kita nulung pelanggan kanggo menehi solusi produk sing luwih apik lan ngoptimalake biaya industri. Modul Serat Optik digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa Grosir produk kita ing rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh. Nilai kita yaiku "pelanggan pisanan, layanan paling penting, dhasar kredibilitas, kerjasama win-win". Kanggo info liyane, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.