Kawruh Profesional

  • Dibandhingake karo teknologi tradisional, kaluwihan laser serat ing kualitas balok, ambane fokus lan kinerja imbuhan parameter dinamis wis dikenali kanthi lengkap. Gegandhengan karo kaluwihan saka efficiency konversi elektro-optik, versatility proses, linuwih lan biaya, tingkat aplikasi saka laser serat ing Manufaktur piranti medical (utamané ing nglereni nggoleki lan welding mikro) wis terus-terusan apik.

    2022-02-22

  • A kabisat buta njupuk Panggonan ing mobilitas. Iki bener apa ing sektor otomotif, ing ngendi solusi nyopir otonom dikembangake, utawa ing aplikasi industri nggunakake robotika lan kendharaan dipandu otomatis. Maneka warna komponen ing kabeh sistem kudu kerja sama lan saling nglengkapi. Tujuan utama yaiku nggawe tampilan 3D sing mulus ing saubengé kendaraan, gunakake gambar iki kanggo ngetung jarak obyek lan miwiti gerakan sabanjure kendaraan kanthi bantuan algoritma khusus.

    2022-02-18

  • Laser tradisional nggunakake akumulasi termal saka energi laser kanggo nyawiji lan malah volatilize materi ing wilayah aktif. Ing proses kasebut, akeh chip, retakan mikro lan cacat pangolahan liyane bakal diasilake, lan saya suwe laser, luwih akeh karusakan ing materi kasebut. Laser pulsa ultra-short nduweni wektu interaksi sing cendhak banget karo materi, lan energi pulsa siji cukup kuat kanggo ngionisasi materi apa wae, nyadari pangolahan kadhemen sing ora panas, lan entuk ultra-fine, low- karusakan Processing kaluwihan incomparable karo long-pulsa laser. Ing wektu sing padha, kanggo pilihan bahan, laser ultrafast duwe aplikasi sing luwih akeh, sing bisa ditrapake kanggo logam, lapisan TBC, bahan komposit, lsp.

    2022-02-09

  • Dibandhingake karo oxyacetylene tradisional, plasma lan pangolahan nglereni liyane, nglereni laser nduweni kaluwihan saka kacepetan nglereni cepet, irisan sempit, zona panas cilik kena pengaruh, vertikalitas apik pinggir irisan, pinggiran nglereni Gamelan, lan akeh jinis bahan sing bisa Cut dening laser. . Teknologi nglereni laser wis akeh digunakake ing bidang mobil, mesin, listrik, hardware lan peralatan listrik.

    2022-01-20

  • Wiwit panemuan laser semikonduktor pisanan ing donya ing taun 1962, laser semikonduktor wis ngalami owah-owahan sing luar biasa, banget ningkatake pangembangan ilmu lan teknologi liyane, lan dianggep minangka salah sawijining panemuan manungsa paling gedhe ing abad kaping 20. Ing sepuluh taun kepungkur, laser semikonduktor wis dikembangaké luwih cepet lan wis dadi teknologi laser paling cepet akeh ing donya. Range aplikasi laser semikonduktor nyakup kabeh bidang optoelektronik lan wis dadi teknologi inti ilmu optoelektronik saiki. Amarga kaluwihan saka ukuran cilik, struktur prasaja, energi input kurang, umur dawa, modulasi gampang lan rega murah, laser semikonduktor digunakake digunakake ing lapangan optoelektronik lan wis Highly rego dening negara ing saindhenging donya.

    2022-01-13

  • Fiber Laser nuduhake laser sing nggunakake serat kaca langka bumi-doped minangka medium gain. Laser serat bisa dikembangake kanthi basis amplifier serat. Kapadhetan daya dhuwur gampang dibentuk ing serat ing tumindak cahya pompa, nyebabake laser Tingkat energi laser saka zat kerja yaiku "inversi populasi", lan nalika daur ulang umpan balik positif (kanggo mbentuk rongga resonansi) ditambahake kanthi bener, output osilasi laser bisa kawangun.

    2021-12-22