Modul Penguat Serat

Box Optronics nawakake Modul Serat Amplifier, kalebu 1530-1566nm Saluran Tunggal EDFA Booster Amplifier Modul, Multi Wavelength Gain Flattened EDFA Amplifier, 1570~1603nm L-band EDFA Amplifier, Pulsed Erbium-doped Fiber Amplifier-Daya Tinggi PM Serat Modul , C Band lan L Band Serat Raman Modul Amplifier Ukuran Benchtop, Erbium-doped Serat In-line Amplifier, Iku wis digunakake digunakake ing komunikasi serat Optik, sensor serat optik, sumber laser serat, Lidar lan ing.

Box Optronics nyedhiyakake akeh pilihan ing modul amplifier serat, kita duwe amplifikasi pulsa Pendek 1530 ~ 1565nm C-band 100W 200W 500W 1000W Output puncak daya Pulsed Erbium-doped Fiber Amplifier; 35dB 45dB C-band Saluran Tunggal Erbium-doped Fiber Pre-Amplifier; 1528 ~ 1565nm 1570 ~ 1563nm Wide dawane gelombang 300mW 500mW 1000mW Serat Raman Amplifier; 1530 ~ 1565nm High gain faktor Gain Flattened Erbium-doped Fiber Amplifier;daya dhuwur output laser ing 1540 ~ 1565nm sawetara dawa gelombang Kanthi daya dhuwur lan kurang Erbium-doped Fiber Amplifier EDFA, 1570~1603nm L-Band Amplifier BoFA. Serat SM utawa serat PM, Polarisasi njaga amplifier serat erbium-doped lan Single Channel Erbium-doped Fiber In-Line Amplifier.

Modul Penguat Serat Sampeyan uga bisa nyebut amplifier serat erbium-doped (EDFA) minangka seri amplifier daya optik sing digunakake ing laser serat utawa sistem komunikasi serat optik. Laser semikonduktor ngompa serat erbium-doped kanggo menehi keuntungan kanggo lampu sinyal. Wis efisiensi konversi energi dhuwur, gain dhuwur lan gangguan kurang. kauntungan. EDFA desktop trep kanggo operasi eksperimen. Pangguna bisa nyetel saiki pump liwat panel ngarep kanggo ngganti gain lan daya output saka amplifier. Uga nyedhiyakake EDFA kompak lan modular kanggo integrasi sistem lan ndhukung kontrol piranti lunak saka komputer inang utawa kontrol printah serial.
View as  
 
Kustomisasi Modul Penguat Serat bisa dituku saka Box Optronics. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier profesional China Modul Penguat Serat, kita nulung pelanggan kanggo menehi solusi produk sing luwih apik lan ngoptimalake biaya industri. Modul Penguat Serat digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa Grosir produk kita ing rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh. Nilai kita yaiku "pelanggan pisanan, layanan paling penting, dhasar kredibilitas, kerjasama win-win". Kanggo info liyane, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.