C-band Erbium-doped Fiber Pre-amplifier Modul
  • Air ProC-band Erbium-doped Fiber Pre-amplifier Modul
  • Air ProC-band Erbium-doped Fiber Pre-amplifier Modul
  • Air ProC-band Erbium-doped Fiber Pre-amplifier Modul
  • Air ProC-band Erbium-doped Fiber Pre-amplifier Modul

C-band Erbium-doped Fiber Pre-amplifier Modul

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku C-band Erbium-doped Fiber Pre-amplifier Module saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka C-band Erbium-doped Serat Pre-amplifier Modul

Pulse erbium-doped fiber amplifier (EDFA) minangka amplifier serat sing aman kanggo mripat. Miturut karakteristik amplifikasi sinyal short-pulse (ns-level), jalur optik dioptimalake. Laser tingkat telekomunikasi sing dipompa 980 mode siji digunakake sacara internal, lan efisiensi konversi optik-ke-optik lan distorsi sinyal minimal dijamin kanthi nggunakake teknologi eksklusif lan desain jalur optik khusus.

2. Fitur saka C-band Erbium-doped Serat Pre-amplifier Modul

Wide dawa gelombang;

Faktor gain dhuwur;

Kurang swara.

3. Aplikasi saka C-band Erbium-doped Serat Pre-amplifier Modul

komunikasi serat optik;

sensor serat optik;

Serat laser.

4. Karakteristik Optik-Listrik Modul Pra-amplifier Serat Erbium-doped C-band

Paramèter Unit Nilai Cathetan
Nomer bagean - EDFA-PA-35 EDFA-PA-45  
Dawane gelombang operasi nm 1530-1565 C-band
daya input dBm -35~-25 -45~-25  
Koefisien gain sinyal cilik dB 35 - @-35dBm Input
Koefisien gain sinyal cilik dB - 45 @-45dBm Input
Angka swara dB 4.5 @-35dBm Input
Entuk flatness dB 3  
gain gumantung polarisasi dB <0.3  
Dispersi mode polarisasi ps 0.5  
Isolasi Input/Output dB > 35  
Jinis serat - SMF-28e  
Konektor - FC/APC  
Mode operasi - Kontrol arus otomatis (ACC)  
ukuran mm 260(W)×280(D)×120(H) Benchtop
125(W)×150(D)×20(H) Modul
sumber daya V AC 110~240V, <[email protected]℃ Benchtop
5V DC, <15W Modul
Mode kontrol - Komunikasi serial RS232 Modul
Antarmuka Komunikasi - DB9 wadon Modul
Suhu operasi -5~ +55  
Kisaran kelembapan operasi % 0~70  

5. Product Details saka C-band Erbium-doped Serat Pre-amplifier Modul

Modul EDFA iki nganggo komunikasi Serial RS232.

6. Ngirim, Ngirim lan Melayani Modul Pra-amplifier Serat Erbium-doped C-band

Kabeh produk wis diuji sadurunge dikirim metu;

Kabeh produk duwe garansi 1-3 taun. (Sawise periode jaminan kualitas wiwit ngisi ragad layanan pangopènan sing cocog.)

We appreciate bisnis lan nawakake cepet 7 dina bali kabijakan. (7 dina sawise nampa barang);

Yen item sing sampeyan tuku saka toko kita ora kualitas sampurna, sing padha don‘t bisa elektronik kanggo specifications manufaktur, mung bali menyang kita kanggo panggantos utawa mbalekaken;

Yen item sing risak, please kabar kita ing 3 dina saka pangiriman;

Sembarang item kudu bali ing kondisi asli kanggo nduweni kanggo mbalekaken utawa panggantos;

Panuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing ditindakake.

7. FAQ

P: apa dawane gelombang sing sampeyan butuhake?

A: C-band utawa L band dawane gelombang.

P: Apa syarat kanggo gail sinyal cilik?

A: perusahaan kita duwe rong versi: [email protected] lan [email protected]

Q: Babagan ukuran paket, apa sampeyan duwe syarat?

A: We duwe jinis modul lan benchtop kanggo pilihan.

Panas Tags: Modul Pra-amplifier Serat Erbium-doped C-band, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Massal, China, Made in China, Murah, Rega Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.