Warta industri

  • Boxoptronics nyedhiyakake macem-macem pilihan fotodioda (PD) kanthi macem-macem ukuran area aktif lan paket.(Fotodioda China)

    2022-02-18

  • Miturut laporan paling anyar saka IMARC Group, pasar laser serat global bakal tuwuh ing CAGR udakara 8% ing taun 2021-2026. Faktor kayata industrialisasi kanthi cepet lan nambah adopsi teknologi canggih kanggo ngotomatisasi macem-macem proses manufaktur minangka salah sawijining faktor utama sing nyebabake tuwuhing pasar teknologi laser serat. Kajaba iku, laser serat saya populer ing industri kesehatan amarga prevalensi penyakit kronis sing saya tambah akeh. Iki digunakake ing setelan kayata kedokteran gigi, terapi fotodinamik, lan sensing biomedis ing spektrum inframerah tengah. Salajengipun, kanthi panjaluk kendaraan listrik (EV) saya tambah, aplikasi laser serat ing mesin pembakaran internal (ICE) samesthine bakal saya tambah.

    2022-02-16

  • Saiki, China wis dadi negara manufaktur paling gedhé ing donya, lan pasar domestik wis dikarepake tambah kuwat kanggo produk teknologi laser. Wiwit 2010, thanks kanggo expansion terus saka pasar aplikasi Processing laser, industri laser China wis mboko sithik ngetik periode pembangunan kanthi cepet. Ing 2018, ukuran pasar peralatan laser China kang tekan 60,5 milyar yuan, Tambah taun-ing-taun 22,22%, lan tingkat wutah senyawa saka 2011 kanggo 2018 tekan 26,45%. China Business Industry Research Institute prédhiksi pasar peralatan laser China bakal tekan 98,8 milyar yuan ing 2021.

    2022-02-14

  • Telung aplikasi utama sumber cahya broadband kaya ing ngisor iki. Ayo goleki siji-sijine kanthi cepet supaya luwih ngerti babagan kasebut.

    2022-02-12

  • Miturut pesenan Perdana Menteri Rusia Mikhail Mishustin, pamaréntah Rusia bakal nyediakake 140 milyar rubel sajrone 10 taun kanggo pambangunan akselerator laser synchrotron SILA anyar pisanan ing donya. Proyek kasebut mbutuhake pambangunan telung pusat radiasi synchrotron ing Rusia.

    2022-01-17

  • Laser femtosecond minangka piranti ngasilake "lampu pulsa ultrashort" sing mung ngetokake cahya kanggo wektu ultrashort kira-kira siji gigadetik. Fei minangka singkatan saka Femto, awalan saka Sistem Satuan Internasional, lan 1 femtosecond = 1×10^-15 detik. Sing diarani lampu pulsed mung ngetokake cahya mung sedhela. Wektu pancaran cahya saka lampu kilat kamera kira-kira 1 mikrodetik, mula cahya pulsa ultra-singkat saka femtodetik mung mancarake cahya kanggo kira-kira siji milyar wektu. Kaya sing wis dingerteni, kacepetan cahya yaiku 300.000 kilometer per detik (7 setengah bunderan ngubengi bumi sajrone 1 detik) kanthi kecepatan sing ora ana tandhingane, nanging ing 1 femtodetik, sanajan cahya mung maju 0,3 mikron.

    2022-01-10

 12345...7