850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode
  • Air Pro850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode
  • Air Pro850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode
  • Air Pro850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode
  • Air Pro850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode
  • Air Pro850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode

850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode

850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode minangka sumber cahya kanggo aplikasi OCT ophthalmic lan medis, sistem transmisi serat, gyros serat optik, sensor serat optik, tomografi koherensi optik, pangukuran optik. Dioda dikemas ing paket kupu-kupu standar 14-pin kanthi photodiode monitor lan cooler termo-listrik (TEC). Modul iki pigtailed karo single mode polarisasi njaga serat lan connectorized dening konektor FC / APC.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Ringkesan 850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode

850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode minangka sumber cahya kanggo aplikasi OCT ophthalmic lan medis, sistem transmisi serat, gyros serat optik, sensor serat optik, tomografi koherensi optik, pangukuran optik. Dioda dikemas ing paket kupu-kupu standar 14-pin kanthi photodiode monitor lan cooler termo-listrik (TEC). Modul iki pigtailed karo single mode polarisasi njaga serat lan connectorized dening konektor FC / APC.

2. Pambuka 850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode

850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode minangka sumber cahya kanggo aplikasi OCT ophthalmic lan medis, sistem transmisi serat, gyros serat optik, sensor serat optik, tomografi koherensi optik, pangukuran optik. Dioda dikemas ing paket kupu-kupu standar 14-pin kanthi photodiode monitor lan cooler termo-listrik (TEC). Modul iki pigtailed karo single mode polarisasi njaga serat lan connectorized dening konektor FC / APC.

3. Fitur 850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode

Daya output dhuwur 10mW;

Paket BTF 14PIN;

Bandwidth 3dB> 35nm;

Suhu Operasi -45~+70℃;

serat SM utawa serat PM pigtail.

4. Aplikasi 850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode

sistem transmisi serat optik;

giroskop serat optik;

Sensor Serat Optik;

tomografi koherensi optik;

Sumber cahya sing diukur kanthi optik.

5. Karakteristik Optik-Listrik saka 850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode

Paramèter Simbol Min. Tipe. Maks. Unit Cathetan
Operasi saiki ITH - 180 220 mA CW
Daya ing serat P 10 - - mW CW
Bandwidth 3dB Δλ 30 35   nm CW
Dawane tengah λC 830 850 870 nm CW
Modulasi spektrum - - 0.1 0.2 dB -
punah ER - 16 - dB CW
TEC saiki IC - - 2 A TC = -45~+70℃
voltase TEC VC - - 3.5 V TC = -45~+70℃
resistance termistor Rth 9.5 10 10.5 KΩ TC = 25℃
Thermistor B konstan B - 3950 - K -

6. Detail Produk 850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode

Spektrum dioda SLED 850nm.

Gambar paket & Definisi PIN-OUT (Unit: mm)

  • PIN DESIGNATIONS PIN DESIGNATIONS
    1 TEC(+) 14 TEC(-)
    2 Thermistor 13 Kasus Ground
    3 NC 12 NC
    4 NC 11 SLD katoda
    5 Thermistor 10 SLD Anode Kab
    6 NC 9 NC
    7 NC 8 NC

8. Ngirim, Ngirim lan Nglayani 850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode

Kabeh produk wis diuji sadurunge dikirim metu;

Kabeh produk duwe garansi 1-3 taun. (Sawise periode jaminan kualitas wiwit ngisi ragad layanan pangopènan sing cocog.)

We appreciate bisnis lan nawakake cepet 7 dina bali kabijakan. (7 dina sawise nampa barang);

Yen item sing sampeyan tuku saka toko kita ora kualitas sampurna, sing padha don‘t bisa elektronik kanggo specifications manufaktur, mung bali menyang kita kanggo panggantos utawa mbalekaken;

Yen item sing risak, please kabar kita ing 3 dina saka pangiriman;

Sembarang item kudu bali ing kondisi asli kanggo nduweni kanggo mbalekaken utawa panggantos;

Panuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing ditindakake.

9. FAQ

Q: apa paket sing sampeyan butuhake?

A: Box optronics bisa ngatur paket miturut kabutuhan.

Q: Apa syarat kanggo daya output?

A: Box optronics bisa ngatur miturut syarat sampeyan.

Panas Tags: 850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode, Produsen, Supplier, Grosir, Pabrik, Customized, Bulk, China, Made in China, Murah, Low Price, Quality

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.