Polarisasi Low 1310nm SLED Diode Kanggo Fiber Optic Gyroscope
  • Air ProPolarisasi Low 1310nm SLED Diode Kanggo Fiber Optic Gyroscope
  • Air ProPolarisasi Low 1310nm SLED Diode Kanggo Fiber Optic Gyroscope
  • Air ProPolarisasi Low 1310nm SLED Diode Kanggo Fiber Optic Gyroscope
  • Air ProPolarisasi Low 1310nm SLED Diode Kanggo Fiber Optic Gyroscope

Polarisasi Low 1310nm SLED Diode Kanggo Fiber Optic Gyroscope

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Dioda SLED Polarisasi Rendah 1310nm Kanggo Giroskop Serat Optik. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Low Polarization 1310nm SLED Diode kanggo Fiber Optic Gyroscope

Standar Superluminescent Light Emitting Diodes (SLEDs) kanthi daya output lan nilai bandwidth sing beda-beda lan ing macem-macem paket utawa faktor wangun, kalebu modul 8-pin lan kupu-kupu sing adhem utawa paket TOSA lan TO-56 sing ora murah. Saliyane produk standar, piranti SLED bisa disesuaikan karo kinerja optik khusus lan omah utawa serat khusus.

Aplikasi umum kalebu telekomunikasi serat optik, instrumentasi, tomografi koherensi optik, sensor struktur lan giroskop serat optik.

2. Fitur Low Polarization 1310nm SLED Diode kanggo Fiber Optic Gyroscope

Gunakake chip daya output dhuwur

Paket BTF 8pin

Bandwidth 3dB >35nm

Suhu Operasi-45~+70℃

serat SM utawa serat PM pigtail

3. Aplikasi Low Polarization 1310nm SLED Diode kanggo Fiber Optic Gyroscope

Sistem komunikasi serat optik;

Giroskop serat optik;

sensor serat optik;

instrumen tes optik;

tomografi koherensi optik;

Sistem pencitraan biomedis.

4. Karakteristik Optik-Listrik saka Polarisasi Low 1310nm SLED Diode kanggo Fiber Optic Gyroscope

Paramèter Simbol Min. Tipe. Maks. Unit Cathetan
Suhu panyimpenan Ts -55 - +85  
Suhu kasus operasi Ndhuwur -45 - +70  
Tegangan mbalikke VCC - - 2.0 V  
Arus maju IF - - 200 mA  
Tegangan cooler termoelektrik V - - 3.2 V  
Thermoelectric cooler saiki I - - 1.2 A  
Kelembapan panyimpenan - 5 - 85 %RH  
Suhu solder timbal - - - 260  
Wektu solder timbal - - - 10 S  
Kekuwatan tensile saka pigtail - 1 - - kgf  
Jari-jari lengkungan serat - 30 - - mm  
Operasi Saiki ITH - 100 150 mA CW
Daya ing Serat PO 1.0 2.0 2.5 mW CW, ITH=100mA
Bandwidth 3dB Δλ 30 35 - nm CW
Dawane gelombang tengah λc 1290 1310 1330 nm CW
Modulasi spektrum - - 0.1 0.2 dB -
punah ER - - 1 dB CW
TEC Saiki IC - - 0.5 A TC =-45~+70℃
Tegangan TEC VC - - 3.0 V TC =-45~+70℃
resistance termistor Rth 9.5 10 10.5 KΩ TC = 25℃
Thermistor B konstan B - 3950 - K -

5. Detail Produk Dioda SLED Polarisasi Rendah 1310nm untuk Giroskop Serat Optik

Spektrum dioda SLED 1310nm.

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Dioda SLED Polarisasi Rendah 1310nm kanggo Giroskop Serat Optik

Kabeh produk wis diuji sadurunge dikirim metu;

Kabeh produk duwe garansi 1-3 taun. (Sawise periode jaminan kualitas wiwit ngisi ragad layanan pangopènan sing cocog.)

We appreciate bisnis lan nawakake cepet 7 dina bali kabijakan. (7 dina sawise nampa barang);

Yen item sing sampeyan tuku saka toko kita ora kualitas sampurna, sing padha don‘t bisa elektronik kanggo specifications manufaktur, mung bali menyang kita kanggo panggantos utawa mbalekaken;

Yen item sing risak, please kabar kita ing 3 dina saka pangiriman;

Sembarang item kudu bali ing kondisi asli kanggo nduweni kanggo mbalekaken utawa panggantos;

Panuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing ditindakake.

7. FAQ

P: Apa aplikasi lan akurasi dawa gelombang?

A: Box optronics bisa nyedhiyakake versi 1mW nganti 15mW kanggo pilihan.

P: Apa konektor optik sing sampeyan butuhake?

A: Box optronics bisa ngatur konektor optik miturut syarat gratis.

Panas Tags: Polarisasi Low 1310nm SLED Diode Kanggo Giroskop Serat Optik, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Bulk, China, Digawe ing China, Murah, Rega Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.