High Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode Kanggo Medical OCT
  • Air ProHigh Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode Kanggo Medical OCT
  • Air ProHigh Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode Kanggo Medical OCT
  • Air ProHigh Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode Kanggo Medical OCT
  • Air ProHigh Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode Kanggo Medical OCT

High Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode Kanggo Medical OCT

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku High Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode Kanggo Medical OCT saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka High Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode kanggo Medical OCT

Dioda laser iki nemtokake syarat kanggo modul single-mode serat optik superluminescent light emitting diode (SLED) modul digunakake ing aplikasi linuwih dhuwur. Dokumen kasebut nemtokake modul uga chip khusus ing submount sing kudu digunakake kanggo ngumpulake modul kasebut.

2. Fitur High Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode kanggo Medical OCT

850nm daya dhuwur SLED;

Dingin 14PIN Dual-In-Line (DIL) lan paket Kupu-kupu;

Kanthi photodiode monitor eksternal;

Konektor FC/APC.

3. Aplikasi High Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode kanggo Medical OCT

Ophthalmic & Medical OCT;

giroskop serat optik;

Penginderaan arus serat optik.

4. Karakteristik Optik-Elektrik saka High Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode kanggo Medical OCT

Paramèter Simbol Min. Tipe. Maks. Unit
Operasi Saiki IF 0 - 140 mA
Daya ing SMF PO 3 5 - mW
Panjang gelombang tengah λC 830 850 870 nm
Bandwidth FWHM - 40 50 - nm
Riak spektral [RB=0.1nm] - - 0.1 0.2 dB
Monitor Arus Dioda IMPD 50 200 (**) - A
PD Monitor Bias Tegangan Vb 0 - -10 V
Operasi Saiki IF 0 - 140 mA
Daya ex-facet PO 9 15 - mW
Panjang gelombang tengah λC 830 850 870 nm
Bandwidth FWHM - 40 50 - nm
Riak spektral [RB=0.1nm] - - 0.1 0.2 dB

5. Detail Produk High Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode for Medical OCT

Spektrum dioda SLED 850nm.

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani High Power Wide-bandwidth 850nm SLED Diode kanggo Medical OCT

Kabeh produk wis diuji sadurunge dikirim metu;

Kabeh produk duwe garansi 1-3 taun. (Sawise periode jaminan kualitas wiwit ngisi ragad layanan pangopènan sing cocog.)

We appreciate bisnis lan nawakake cepet 7 dina bali kabijakan. (7 dina sawise nampa barang);

Yen item sing sampeyan tuku saka toko kita ora kualitas sampurna, sing padha don‘t bisa elektronik kanggo specifications manufaktur, mung bali menyang kita kanggo panggantos utawa mbalekaken;

Yen item sing risak, please kabar kita ing 3 dina saka pangiriman;

Sembarang item kudu bali ing kondisi asli kanggo nduweni kanggo mbalekaken utawa panggantos;

Panuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing ditindakake.

7. FAQ

Q: apa paket sing sampeyan butuhake?

A: Box optronics bisa ngatur paket miturut kabutuhan.

Q: Apa syarat kanggo daya output?

A: Box optronics bisa ngatur miturut syarat sampeyan.

Panas Tags: Dhuwur Daya Wide-bandwidth 850nm SLED Diode Kanggo Medical OCT, Produsen, Supplier, Grosir, Pabrik, Customized, Bulk, China, Made in China, Murah, Low Price, Quality

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.