Gas Sensing Laser Diode

BoxOptronics nyedhiyakake Laser DFB Mode Tunggal kanggo deteksi sensitivitas dhuwur saka gas kayata Karbon Dioksida (CO2), Methane (CH4), Amonia (NH3) lan Hydrogen Fluoride (HF). Platform teknologi kita nyedhiyakake keseragaman lan stabilitas dawa gelombang sing ora ana tandhingane sing penting kanggo aplikasi kasebut.
View as  
 
  • The 1653.7nm 13mW DFB TO-CAN Laser Diode Kanggo CH4 Sensing ngirim dipercaya, dawa gelombang stabil lan output daya dhuwur, Kanthi lensa collimating. Laser mode longitudinal tunggal iki dirancang khusus kanggo aplikasi penginderaan gas sing nargetake Metana (CH4). Output linewidth sing sempit nambah kinerja aplikasi ing macem-macem kahanan operasi.

  • The 1653.7nm 18mW DFB TO-CAN Laser Diode Kanggo CH4 Sensing ngirim dipercaya, dawa gelombang stabil lan output daya dhuwur, Kanthi lensa collimating. Laser mode longitudinal tunggal iki dirancang khusus kanggo aplikasi penginderaan gas sing nargetake Metana (CH4). Output linewidth sing sempit nambah kinerja aplikasi ing macem-macem kahanan operasi.

  • 1273nm DFB Butterfly Laser Diode Kanggo HF Sensing wis dirancang khusus kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi sensor. Piranti kasebut nduweni daya output dhuwur lan sawetara suhu operasi sing amba. Paket kupu-kupu 14-pin kasebut bisa uga cocog karo piranti SONET OC-48 standar.

 1 
Kustomisasi Gas Sensing Laser Diode bisa dituku saka Box Optronics. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier profesional China Gas Sensing Laser Diode, kita nulung pelanggan kanggo menehi solusi produk sing luwih apik lan ngoptimalake biaya industri. Gas Sensing Laser Diode digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa Grosir produk kita ing rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh. Nilai kita yaiku "pelanggan pisanan, layanan paling penting, dhasar kredibilitas, kerjasama win-win". Kanggo info liyane, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.