Produk

View as  
 
  • 850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode minangka sumber cahya kanggo aplikasi OCT ophthalmic lan medis, sistem transmisi serat, gyros serat optik, sensor serat optik, tomografi koherensi optik, pangukuran optik. Dioda dikemas ing paket kupu-kupu standar 14-pin kanthi photodiode monitor lan cooler termo-listrik (TEC). Modul iki pigtailed karo single mode polarisasi njaga serat lan connectorized dening konektor FC / APC.

  • Diode Laser DFB 1653nm Kanggo CH4 Sensing ngirim dawa gelombang sing stabil, output daya dhuwur, Kanthi lensa collimating. Laser mode longitudinal tunggal iki dirancang khusus kanggo aplikasi sensing gas sing target Methane (CH4). Output linewidth sempit nambah kinerja aplikasi ing macem-macem kahanan operasi.

  • The 450nm 3W High Power Fiber Coupled Laser SMA905 digunakake digunakake ing Lab Research Testing, laser pumping, medical, printing, Processing materi.

  • 1100nm-1650nm Coaxial Pigtail Ingaas Photodiode nggunakake paket coaxial cilik lan chip detektor InGaAs. Iki nduweni konsumsi daya sing sithik banget, arus peteng cilik, kurang ngasilake, fleksibilitas sing apik, linearitas gedhe, desain kompak, volume cilik, reliabilitas dhuwur, lan umur panjang. Seri produk iki paling asring digunakake ing panampa CATV, ing panampa sinyal optik ing sistem analog, lan detektor daya.

  • 1064nm Single Mode Fiber Coupled DFB Laser Diode nggunakake konstruksi planar kanthi chip ing subcarrier. Chip daya dhuwur disegel kanthi hermetis ing paket kupu-kupu 14-pin tanpa epoksi lan bebas fluks lan dipasang karo termistor, pendingin termoelektrik, lan dioda monitor. Dioda laser 1064nm DFB iki nyedhiyakake spektrum pita sempit tanpa gangguan, sanajan ana owah-owahan ing suhu, arus drive, lan umpan balik optik. Pilihan dawa gelombang kasedhiya kanggo aplikasi sing mbutuhake kinerja paling dhuwur ing kontrol spektrum kanthi kekuwatan paling dhuwur.

  • Dioda laser kupu-kupu pigtailed 976nm 600mW PM FBG Stabilisasi dirancang dadi sumber pompa kanggo aplikasi amplifier serat doped erbium (EDFA). Proses lan teknik kopling serat menyang laser ngidini kekuwatan output dhuwur sing stabil banget kanthi wektu lan suhu. Parutan kasebut dipasang ing pigtail kanggo nyetop dawa gelombang. Piranti kasedhiya kanthi daya output bebas kink nganti 600mW. Modul pompa seri laser diode laser 976nm 600mW PM FBG Stabilisasi Pompa laser diode nggunakake desain Serat Bragg Grating kanggo dawa gelombang lan kinerja stabilitas listrik. Produk iki wis dirancang kanggo mesthekake ngunci panjang gelombang sing luwih dhuwur tinimbang pangowahan arus, suhu lan umpan balik optik.