Dhuwur Power 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser Kanggo EDFA
  • Air ProDhuwur Power 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser Kanggo EDFA
  • Air ProDhuwur Power 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser Kanggo EDFA
  • Air ProDhuwur Power 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser Kanggo EDFA
  • Air ProDhuwur Power 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser Kanggo EDFA

Dhuwur Power 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser Kanggo EDFA

Daya Tinggi 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser Kanggo EDFA nyedhiyakake spektrum pita sempit tanpa gangguan, sanajan ana owah-owahan ing suhu, arus drive, lan umpan balik optik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka High Power 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser kanggo EDFA

Modul pompa 980nm nggunakake stabilisasi FBG kanggo "ngunci" dawa gelombang emisi. Nyedhiyakake spektrum pita sempit tanpa gangguan, sanajan ana owah-owahan suhu, arus drive, lan umpan balik optik. Pilihan dawa gelombang kasedhiya kanggo aplikasi sing mbutuhake kinerja paling dhuwur ing kontrol spektrum kanthi kekuwatan paling dhuwur. Modul iki tundhuk karo syarat Telcordia GR-468-CORE.

2. Fitur High Power 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser kanggo EDFA

Daya operasi tanpa kusut nganti 600mW;

Paket kupu-kupu 14-PIN bebas epoksi lan bebas fluks kanthi serat SM Hi1060 utawa PM;

Stabilisasi kisi serat Bragg;

Pilihan dawa gelombang kasedhiya;

Pendingin termoelektrik terpadu, termistor, lan dioda monitor.

3. Aplikasi High Power 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser kanggo EDFA

LAN, WAN lan jaringan metro;

Sistem C/DWDM;

sumber laser;

4. Karakteristik Optik-Listrik Daya Tinggi 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser kanggo EDFA

Paramèter Simbol Min. Tipe. Maks. Unit Cathetan
LD Ambang saiki Ith   45 80 mA CW
daya output Pf     600 mW Yen (BOL) <900mA
LD Maju saiki Yen     1200 mA Pf = daya dirating
Daya bebas kusut Pkink 450     mW > = 1,2 * daya Rated
Arus bebas kink Ikink >=1.2*Yen(BOL) mA [1]
LD Tegangan maju Vf     2.5 V Pf = daya dirating
Dawane gelombang tengah λc 973 974 975 nm Puncak, Pf = Daya Rated
975 976 977
Puncak dawane gelombang △λp/â–³Tamb     0.02 nm/℃ T: Suhu FBG.
Jembaré spektrum △λ     2 nm [email protected]
Stabilitas spektrum   -0.5   0.5 nm Pf = daya dirating, t = 60 s
Monitor tanggung jawab Aku/Pf   1 20 uA/mW VPD = 5V, Pf = Daya Rated
Ngawasi stabilitas responsif       20%   @Kabeh suhu operasi
Monitor saiki peteng Id     50 nA VPD = 5 V
TEC Saiki Itec     2 A Kasus = 75℃
Tegangan TEC Vtec     3.5 V Kasus = 75℃
TEC konsumsi daya Modulal P     5 W Kasus = 75℃
Stabilitas daya >20mW 10-20mW 3.5-10mW       0.2 0.5 1 dBm Puncak-kanggo-puncak, t=60s, sampling DC nganti 50kHz, TC=25℃
Kesalahan nelusuri TE -0.5   0.5 dB TC=-5~75℃, Dipuntedahaken [2]
resistance termistor Rth 9.5 10 10.5 Kohm Tstg=25℃
Thermistor B konstan Bth   3900   k Tstg=25℃

5. Detail Produk High Power 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser for EDFA

Gambar paket & Definisi PIN-OUT (Unit: mm)

6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Daya Tinggi 976nm 600mW SM FBG Stabil Pompa Laser kanggo EDFA

Kabeh produk wis diuji sadurunge dikirim metu;

Kabeh produk duwe garansi 1-3 taun. (Sawise periode jaminan kualitas wiwit ngisi ragad layanan pangopènan sing cocog.)

We appreciate bisnis lan nawakake cepet 7 dina bali kabijakan. (7 dina sawise nampa barang);

Yen item sing sampeyan tuku saka toko kita ora kualitas sampurna, sing padha don‘t bisa elektronik kanggo specifications manufaktur, mung bali menyang kita kanggo panggantos utawa mbalekaken;

Yen item sing risak, please kabar kita ing 3 dina saka pangiriman;

Sembarang item kudu bali ing kondisi asli kanggo nduweni kanggo mbalekaken utawa panggantos;

Panuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing ditindakake.

7. FAQ

P: apa dawane gelombang sing sampeyan butuhake?

A: Box optronics bisa nyedhiyakake versi dawa gelombang 974+/-1nm lan 976+/-1nm.

Q: Apa syarat kanggo daya output?

A: Box optronics bisa ngatur miturut syarat sampeyan.

Panas Tags: Daya Tinggi 976nm 600mW SM FBG Stabilized Pump Laser Kanggo EDFA, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Bulk, China, Digawe ing China, Murah, Rega Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.