Paket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser Tanpa TEC Cooler
  • Air ProPaket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser Tanpa TEC Cooler
  • Air ProPaket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser Tanpa TEC Cooler
  • Air ProPaket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser Tanpa TEC Cooler
  • Air ProPaket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser Tanpa TEC Cooler

Paket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser Tanpa TEC Cooler

Minangka profesional Paket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser Tanpa TEC Cooler pabrikan, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Paket Cilik 974nm 300mW DIL Pump Laser Tanpa TEC Cooler saka pabrik kita lan kita bakal nawakake layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan Paket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser tanpa TEC Cooler

Modul pompa BDLD-976F-3HSM-FA 980nm nggunakake konstruksi planar kanthi chip ing subcarrier.

Chip daya dhuwur wis hermetically nutup ing epoxy-free lan DIL Mini paket kupu, laser becik kanggo sawetara sing godhongé amba saka aplikasi kalebu kanggo Raman spektroskopi, peralatan biomedis.

2. Fitur Paket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser tanpa TEC Cooler

Daya operasi tanpa kusut nganti 300mW;

epoxy-free, lan paket kupu-kupu 14-PIN flux-free karo SM Hi1060 utawa serat PM;

Stabilisasi kisi serat Bragg,

Pilihan dawa gelombang 974nm lan 976nm kasedhiya;

3. Aplikasi Paket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser tanpa TEC Cooler

sensor serat optik;

sumber laser;

sistem CATV.

4. Karakteristik Optik-Listrik Paket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser tanpa TEC Cooler

Ratings maksimum Absolute
Paramèter Simbol Min. Tipe. Maks. Unit Cathetan
Suhu Kasus Operasi Kasus 0 - 75 -
Suhu panyimpenan Tstg -40 - 85 2000 jam
LD Maju Saiki Yen - - 900 mA -
LD Reverse Saiki Ir - - 10 uA -
LD Reverse Tegangan Vr - - 2 V -
Radius Bend Serat - 30 - - mm -
Kelembapan Relatif RH 0 - 95ï¼ - Non kondensasi
Lead Soldering Wektu - - - 10 Kapindho 260℃
Daya Tarik Axial Serat - - - 5 N -
Serat Sisih Pull Force - - - 2.5 N -
Parameter Elektro-Optik Diuji miturut Ts=25℃, kajaba kacathet  
Paramèter Simbol Min. Tipe. Maks. Unit Cathetan  
LD Ambang Arus Ith   30 150 mA CW  
Outpower Pf   200 300 mW Yen (BOL) <500mA  
LD Maju Saiki Yen     600 mA Pf = Daya Rated  
Daya Bebas Kink Pkink 250     mW >=1.2*Daya Rated  
Arus Bebas Kink Ikink >=1.2*Yen(BOL) mA [1]  
LD Tegangan Maju Vf     2.5 V Pf = Daya Rated  
Panjang gelombang tengah λc 973 974 975 nm Puncak, Pf = Daya Rated  
Puncak Panjang Gelombang Nguripake △λp/â–³Tamb     0.01 nm/℃ T: Suhu FBG.  
Spektrum Jembar △λ     2 nm [email protected]  
Stabilitas Spektrum   -0.5   0.5 nm Pf = Daya Rated, t = 60s  
Stabilitas Daya >20mW 10-20mW 3.5-10mW       0.2 0.5 1 dBm Puncak-kanggo-puncak, t=60s, sampling DC nganti 50kHz, TC=25℃  
Kesalahan nglacak TE -0.5   0.5 dB TC=-5~75℃, Dipuntedahaken [2]  

5. Detail Produk Paket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser tanpa TEC Cooler

Gambar struktur produk DIL pump laser.

6. Ngirim, Ngirim lan Melayani Paket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser tanpa TEC Cooler

Kabeh produk wis diuji sadurunge dikirim metu;

Kabeh produk duwe garansi 1-3 taun. (Sawise periode jaminan kualitas wiwit ngisi ragad layanan pangopènan sing cocog.)

We appreciate bisnis lan nawakake cepet 7 dina bali kabijakan. (7 dina sawise nampa barang);

Yen item sing sampeyan tuku saka toko kita ora kualitas sampurna, sing padha don‘t bisa elektronik kanggo specifications manufaktur, mung bali menyang kita kanggo panggantos utawa mbalekaken;

Yen item sing risak, please kabar kita ing 3 dina saka pangiriman;

Sembarang item kudu bali ing kondisi asli kanggo nduweni kanggo mbalekaken utawa panggantos;

Panuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing ditindakake.

7. FAQ

P: Apa aplikasi lan akurasi dawa gelombang?

A: Box optronics bisa nyedhiyakake 974nm lan 976nm dawa gelombang presisi dhuwur sing cocog karo macem-macem aplikasi.

P: Apa konektor optik sing sampeyan butuhake?

A: Box optronics bisa ngatur konektor optik miturut syarat gratis.

Panas Tags: Paket Kecil 974nm 300mW DIL Pump Laser Tanpa TEC Cooler, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Bulk, China, Made in China, Murah, Rega murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.