Komponen Laser

View as  
 
  • Diode Laser DFB 1653nm Kanggo CH4 Sensing ngirim dawa gelombang sing stabil, output daya dhuwur, Kanthi lensa collimating. Laser mode longitudinal tunggal iki dirancang khusus kanggo aplikasi sensing gas sing target Methane (CH4). Output linewidth sempit nambah kinerja aplikasi ing macem-macem kahanan operasi.

  • Diode Laser 808nm 12W Chip on Carrier (COC) minangka pilihan sing apik banget kanggo para pelanggan sing ngupayakake performa canggih ing desain submission standar murah. BoxOptronics kasedhiya ing kisaran panjang gelombang 8XX nganti 9XX lan ana macem-macem konfigurasi kalebu mode siji lan piranti multimode kanggo operasi CW lan pulsed. Aplikasi kanggo piranti COC BoxOptronics kalebu medis OEM, sumber pompa, penargetan militer, OTDR, temuan jangkauan lan katerangan. Panjang gelombang khusus lan konfigurasi sing kasedhiya yen dijaluk.

  • Chip 915nm 12W ing Submount COS Laser Diode, nggunakake paket AuSn lan paket P Down kanthi macem-macem kaluwihan linuwih, daya output stabil, tenaga dhuwur, efisiensi dhuwur, umur dawa lan kompatibilitas dhuwur, lan akeh ditrapake ing pasar.

  • Chip Laser COS 940nm 12W LD ing Submount, daya output 12W, efisiensi tinggi, umur dawa, digunakake ing pompa Industri, R&D, iluminasi Laser, medhis lan lapangan liyane.

  • 976nm 12W Chip on Submount COS Laser Diode nggunakake paket AuSn lan paket P Down kanthi macem-macem kaluwihan linuwih, daya output stabil, tenaga dhuwur, efisiensi dhuwur, umur dawa lan kompatibilitas dhuwur, lan akeh ditrapake ing pasar. paket diode laser submount mbutuhake soldering kanggo heatsink kanthi bener.

  • Chip Bare Laser 808nm 10W CW, output daya 10W, umur panjang, efisiensi tinggi, digunakake ing pompa Industri, iluminasi Laser, R&D lan lapangan liyane.

Kustomisasi Komponen Laser bisa dituku saka Box Optronics. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier profesional China Komponen Laser, kita nulung pelanggan kanggo menehi solusi produk sing luwih apik lan ngoptimalake biaya industri. Komponen Laser digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa Grosir produk kita ing rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh. Nilai kita yaiku "pelanggan pisanan, layanan paling penting, dhasar kredibilitas, kerjasama win-win". Kanggo info liyane, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.