Serat Gandheng Laser

Kothak Optronics nawakake Serat Gandheng Lasers diode, Kalebu 1270nm ~ 1610nm CWDM utawa DWDM DFB 14-PIN Butterfly serat ditambah Lasers diodes; 1392nm 1512nm 1567nm 1653nm DFB kupu laser diode kanggo deteksi Gas; 974nm 976nm 100 ~ 700mW FBG pump serat gegandhengan laser diode karo serat SM utawa serat PM; 830nm 850nm 1310nm 1550nm 1610nm Broadband SLED serat gandheng Lasers, Superluminescent diodes; 1310nm 1550nm 14-PIN paket kupu-kupu Semikonduktor Optical Amplifier SOA. 793nm 808nm 915nm 976nm 1064nm 2W kanggo 300W serat Daya dhuwur ditambahake laser diode, CWDM Coaxial DFB pigtail laser dioda lan ing.
View as  
 
  • 850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode minangka sumber cahya kanggo aplikasi OCT ophthalmic lan medis, sistem transmisi serat, gyros serat optik, sensor serat optik, tomografi koherensi optik, pangukuran optik. Dioda dikemas ing paket kupu-kupu standar 14-pin kanthi photodiode monitor lan cooler termo-listrik (TEC). Modul iki pigtailed karo single mode polarisasi njaga serat lan connectorized dening konektor FC / APC.

  • The 450nm 3W High Power Fiber Coupled Laser SMA905 digunakake digunakake ing Lab Research Testing, laser pumping, medical, printing, Processing materi.

  • 1100nm-1650nm Coaxial Pigtail Ingaas Photodiode nggunakake paket coaxial cilik lan chip detektor InGaAs. Iki nduweni konsumsi daya sing sithik banget, arus peteng cilik, kurang ngasilake, fleksibilitas sing apik, linearitas gedhe, desain kompak, volume cilik, reliabilitas dhuwur, lan umur panjang. Seri produk iki paling asring digunakake ing panampa CATV, ing panampa sinyal optik ing sistem analog, lan detektor daya.

  • 1064nm Single Mode Fiber Coupled DFB Laser Diode nggunakake konstruksi planar kanthi chip ing subcarrier. Chip daya dhuwur disegel kanthi hermetis ing paket kupu-kupu 14-pin tanpa epoksi lan bebas fluks lan dipasang karo termistor, pendingin termoelektrik, lan dioda monitor. Dioda laser 1064nm DFB iki nyedhiyakake spektrum pita sempit tanpa gangguan, sanajan ana owah-owahan ing suhu, arus drive, lan umpan balik optik. Pilihan dawa gelombang kasedhiya kanggo aplikasi sing mbutuhake kinerja paling dhuwur ing kontrol spektrum kanthi kekuwatan paling dhuwur.

  • Dioda laser kupu-kupu pigtailed 976nm 600mW PM FBG Stabilisasi dirancang dadi sumber pompa kanggo aplikasi amplifier serat doped erbium (EDFA). Proses lan teknik kopling serat menyang laser ngidini kekuwatan output dhuwur sing stabil banget kanthi wektu lan suhu. Parutan kasebut dipasang ing pigtail kanggo nyetop dawa gelombang. Piranti kasedhiya kanthi daya output bebas kink nganti 600mW. Modul pompa seri laser diode laser 976nm 600mW PM FBG Stabilisasi Pompa laser diode nggunakake desain Serat Bragg Grating kanggo dawa gelombang lan kinerja stabilitas listrik. Produk iki wis dirancang kanggo mesthekake ngunci panjang gelombang sing luwih dhuwur tinimbang pangowahan arus, suhu lan umpan balik optik.

  • 450nm 10W Multimode Fiber Coupled Laser Diode nawakake nganti daya output 10W saka serat 106um. Laser dioda njaga linuwih lan efisiensi sing ora ana tandhingane kanthi nggabungake dioda pemancar tunggal sing padhang lan dhuwur kanthi desain optik eksklusif kanggo kopling serat sing efisien.

Kustomisasi Serat Gandheng Laser bisa dituku saka Box Optronics. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier profesional China Serat Gandheng Laser, kita nulung pelanggan kanggo menehi solusi produk sing luwih apik lan ngoptimalake biaya industri. Serat Gandheng Laser digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa Grosir produk kita ing rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh. Nilai kita yaiku "pelanggan pisanan, layanan paling penting, dhasar kredibilitas, kerjasama win-win". Kanggo info liyane, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.