Laser Kupu DFB

Kothak Optronics mbagekke Feedback DFB kupu Laser jembaré garis panah, single-frekuensi laser diode sing nggunakake guide gelombang corrugated saindhenging wilayah aktif saka growong laser, Iki DFB kupu laser diode dumunung ing paket kupu 14-pin. Padha kalebu pigtails serat saka 1 kanggo 1,5 m ing dawa, mungkasi karo konektor FC / APC. Saben dioda laser paket kupu kalebu lembar data kanthi data operasi kanggo unit tartamtu, Laser iki wis akeh digunakake ing sistem C/DWDM, Sensor optik serat, sumber Laser, sistem CATV, LAN, WAN lan jaringan metro, NH3, CH4 Gas deteksi.


Optronic kothak nyedhiyakake pirang-pirang pilihan ing dioda laser butterfly DFB, kita duwe 1270nm ~ 1610nm 1550nm dwork 10mw 2mw DWM 16MW 2MW kupu-kupu 1053nm 1653nm dioda laser kanggo deteksi gas.

Struktur périodik kupu-kupu DFB Laser tumindak minangka reflektor sing disebarake, nyedhiyakake umpan balik optik lan pilihan dawa gelombang kanggo dioda. Iki ngidini laser iki kanggo entuk 2 MHz utawa 0.1nm jembaré baris khas karo rasio dipatèni mode sisih banget (40 dB khas). Laser DFB iki dirancang kanggo mode-hop-free, tuning saiki terus saka 15 °C kanggo 35 °C. Dioda iki bisa uga suhu lan saiki disetel kanggo entuk dawa gelombang operasi sing dikarepake kanthi daya output khas 10mW ~ 100mW kanggo piranti CWDM, DWDM.
View as  
 
  • 1064nm Single Mode Fiber Coupled DFB Laser Diode nggunakake konstruksi planar kanthi chip ing subcarrier. Chip daya dhuwur disegel kanthi hermetis ing paket kupu-kupu 14-pin tanpa epoksi lan bebas fluks lan dipasang karo termistor, pendingin termoelektrik, lan dioda monitor. Dioda laser 1064nm DFB iki nyedhiyakake spektrum pita sempit tanpa gangguan, sanajan ana owah-owahan ing suhu, arus drive, lan umpan balik optik. Pilihan dawa gelombang kasedhiya kanggo aplikasi sing mbutuhake kinerja paling dhuwur ing kontrol spektrum kanthi kekuwatan paling dhuwur.

  • 1270nm Kanggo 1610nm CWDM 20mW SM utawa PM Fiber Coupled Laser nutupi pilihan pelanggan saka dawa gelombang gedhe saka 1260nm nganti 1650nm sing digawe ing paket kupu-kupu 14-pin sing disegel kanthi hermetis. Kita uga duwe pilihan pelanggan lengkap babagan daya output, jinis paket lan serat output serat SM, serat PM lan serat khusus liyane.

  • Diode Laser analog DWDM DFB Kupu-kupu Kanggo Aplikasi CATV minangka laser Multiplexing (DWDM) Divisi Gelombang Dense kanggo aplikasi analog. Iki nduweni chip umpan balik sing disebar sing wis dirancang khusus kanggo aplikasi Radio Frekuensi (RF). DWDM DFB Butterfly analog Diode Laser duwe macem-macem suhu kanggo kinerja sing bisa dipercaya ing lingkungan simpul sing atos lan desain pemancar sempit. Uga nduweni kicauan adiabatic sing kurang kanggo nggedhekake kualitas sinyal kanthi serat sing dawa lan dawa. Linieritas gawan laser kasebut bisa nyuda degradasi sinyal siaran sing disebabake saluran modulasi (QAM) amplitudo kuadrat. DWDM DFB Butterfly analog Laser Diode serbaguna nyuda kabutuhan serat arsitektur jaringan kabel lan nyuda persyaratan peralatan ing pusat.

  • DWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode minangka dioda laser DFB kinerja dhuwur. Dawane gelombang tengah ana ing DWDM wavelength grid (ITU grid) kanthi jarak saluran 100GHz. Chip laser InGaAs MQW (sumur multi-kuantum) DFB (umpan balik terdistribusi) disegel kanthi hermetis ing njero paket kupu-kupu 14-pin, dilengkapi termistor, pendingin termoelektrik (TEC), fotodioda monitor lan isolator optik sing dibangun. Modul laser iki nduweni tingkat bit modulasi langsung 2.5Gbps. Produk iki bisa digunakake ing macem-macem sistem OC-48 utawa STM-16.

  • 10mW 20mW LAN WDM DFB Laser Diode kasusun saka papat dawa gelombang: 1273.55nm, 1277.89nm, 1282.26nm, 1286.66nm, 1291.10nm, 1295.530nm, 1295.530nm, 1295.530nm, 1295.530nm, 1295.530nm Dioda laser digawe ing paket kupu-kupu 14-pin sing disegel hermetik, sing ngemot TEC, termistor, monitor PD lan isolator optik. Kita uga duwe pilihan customer lengkap daya output, jinis paket lan serat SM, serat PM lan serat khusus liyane. Modul iki tundhuk karo sing diterangake ing syarat Telcordia GR-468-CORE lan tundhuk karo arahan RoHS.

  • Dioda laser Kupu-kupu 1270nm DFB 10mW digawe ing paket kupu-kupu 14-pin sing disegel kanthi hermetis. Dioda laser ngemot pendingin termoelektrik (TEC), termistor, monitor fotodioda, isolator optik kanggo ngamanake kinerja laser sing berkualitas tinggi. Kita uga duwe pilihan customer lengkap saka kakuwasan output, jinis paket lan serat output saka serat SM, serat PM lan serat khusus liyane, kita uga bisa ngatur dawa gelombang, Iku nutupi saka 1270nm kanggo 1650nm.

 12345...7 
Kustomisasi Laser Kupu DFB bisa dituku saka Box Optronics. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier profesional China Laser Kupu DFB, kita nulung pelanggan kanggo menehi solusi produk sing luwih apik lan ngoptimalake biaya industri. Laser Kupu DFB digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa Grosir produk kita ing rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh. Nilai kita yaiku "pelanggan pisanan, layanan paling penting, dhasar kredibilitas, kerjasama win-win". Kanggo info liyane, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.