CWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode Kanthi TEC Kanggo Telekomunikasi
  • Air ProCWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode Kanthi TEC Kanggo Telekomunikasi
  • Air ProCWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode Kanthi TEC Kanggo Telekomunikasi
  • Air ProCWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode Kanthi TEC Kanggo Telekomunikasi
  • Air ProCWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode Kanthi TEC Kanggo Telekomunikasi

CWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode Kanthi TEC Kanggo Telekomunikasi

Ing ngisor iki babagan CWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode Kanthi TEC Kanggo Telekomunikasi sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti CWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode Kanthi TEC Kanggo Telekomunikasi. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka CWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode karo TEC kanggo Telekomunikasi

Dioda laser seri CWDM nutupi pilihan pelanggan kanthi dawa gelombang gedhe saka 1260nm nganti 1650nm sing digawe ing paket kupu-kupu 14-pin sing disegel kanthi hermetis. Kita uga duwe pilihan pelanggan lengkap babagan kekuwatan output, jinis paket lan serat output saka serat SM, serat PM lan serat khusus liyane.

2. Fitur CWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode karo TEC kanggo Telekomunikasi

Dawane gelombang ITU kasedhiya saka 1270-1610nm

DFB panjang gelombang stabil single mode laser.

Isolator optik sing dibangun ing, fotodioda monitor, pendingin termo-listrik lan termistor.

Polarisasi njaga (PM) utawa Single mode (SM) serat pigtail.

3. Aplikasi CWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode karo TEC kanggo Telekomunikasi

LAN, WAN lan jaringan metro;

Sistem C/DWDM;

sumber laser;

4. Karakteristik Optik-Listrik CWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode karo TEC kanggo Telekomunikasi

Paramèter Simbol kahanan Min. Tipe. Maks. Unit
Dawane gelombang tengah λc TL=15~35℃ CW λn-3 λn λn+3 nm
Daya output optik PO - 10 - - mW
Ambang saiki ITH - - 10 35 mA
Efisiensi slope ƞ Daya output CW 5mW 0.05 0.08 0.2 mW/mA
Operasi saiki Iop PO = 10 mW (CW) - 100 200 mA
Lebar garis spektral LW FWHM - 2 - MHz
Tegangan maju laser VF Daya output CW 10mW - 1.2 2.0 V
Monitor saiki peteng ID - - - 0.1 μA
Bandwidth(@-3dB) BW - - 2.5 - GHz
Rasio supresi mode sisih SMSR CW 35 40 - dB
Isolasi optik - -10 < TC < +70℃ 30 - - dB
Swara intensitas relatif RIN CW, daya output 5mW - -145 - dB
TEC nyetel suhu Ts - 15 - 35
Impedansi input ZIN - 22 25 28 Ω
Thermistor saiki ITC - 10 - 100 μA
resistance termistor RTH TL = 25℃ 9.5 10 10.5 KΩ
TEC Saiki ITEC TL = 25℃, TC = 70℃ - - 1.5 A
Tegangan TEC VTEC TL = 25℃, TC = 70℃ - - 3.0 V
Kapasitas TEC ΔT Tc = 70℃ - - 50
Suhu termistor - - - - 100
Panjang gelombang (EOL) △λ Dites liwat
umur 25 taun
- - ± 0.1 nm
Koefisien suhu dawa gelombang Δλ/ΔT Suhu TEC ing 15℃ kanggo 35℃ - 0.09 - nm/℃
Koefisien saiki gelombang Δλ/ΔΙ - - 0.01 - nm/mA

5. Paket drawing & PIN-OUT Definition (Unit: mm) saka CWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode karo TEC kanggo Telekomunikasi

Définisi PIN-OUT opsional sing disesuaikan

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani CWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode karo TEC kanggo Telekomunikasi

Kabeh produk wis diuji sadurunge dikirim metu;

Kabeh produk duwe garansi 1-3 taun. (Sawise periode jaminan kualitas wiwit ngisi ragad layanan pangopènan sing cocog.)

We appreciate bisnis lan nawakake cepet 7 dina bali kabijakan. (7 dina sawise nampa barang);

Yen item sing sampeyan tuku saka toko kita ora kualitas sampurna, sing padha don‘t bisa elektronik kanggo specifications manufaktur, mung bali menyang kita kanggo panggantos utawa mbalekaken;

Yen item sing risak, please kabar kita ing 3 dina saka pangiriman;

Sembarang item kudu bali ing kondisi asli kanggo nduweni kanggo mbalekaken utawa panggantos;

Panuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing ditindakake.

7. FAQ

P: Apa aplikasi lan akurasi dawa gelombang?

A: Box optronics bisa nyedhiyakake akeh dawa gelombang sing cocog karo macem-macem aplikasi deteksi gas.

P: Apa konektor optik sing sampeyan butuhake?

A: Box optronics bisa ngatur konektor optik miturut syarat gratis.

Panas Tags: CWDM 10mW DFB Butterfly Laser Diode Kanthi TEC Kanggo Telekomunikasi, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Bulk, China, Digawe ing China, Murah, Rega Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.