Broadband SLED Laser

Box Optronics Broadband SLED Lasers yaiku dioda Superluminescent (SLDs) sing ngetokake cahya kanthi dawa koherensi sing cendhak lan padhang dhuwur, saengga cocog kanggo aplikasi kayata tomografi koherensi optik domain spektral (SD-OCT), giroskop serat optik (FOG), sensing optik. , Sistem pencitraan biomedis. Box Optronics nawakake SLDs paket kupu-kupu ing kisaran panjang gelombang NIR, uga versi sing dioptimalake kanggo digunakake ing sistem SD-OCT. Sumber benchtop SLD uga kasedhiya, yaiku solusi kabeh-ing-siji sing nggabungake SLD, controller, lan TEC ing siji unit kanthi mode siji utawa output FC / APC sing njaga polarisasi.

Box Optronics nyedhiyakake akeh pilihan ing Broadband SLED Lasers, kita duwe 830nm 3mW 5mW Superluminescent diode (SLDs), 850nm 5mW 7mW SLED laser diode karo SM 5/125 Corning HI780 utawa padha karo utawa serat PM, 1320nmWmWm 0.32mWm lan 0.32mWmW2. 1550nm 1mW 10mW, kita uga bisa ngatur dawa gelombang lan daya output miturut requirement.

Saben piranti Broadband SLED Laser dibangun dadi paket kupu-kupu 14-pin kanthi cooler thermoelectric (TEC) lan termistor terpadu kanggo njamin stabilitas output. Output digabungake menyang serat SM utawa PM sing diakhiri karo konektor FC / APC tombol sempit 2,0 mm. Elinga yen umpan balik optik bisa nyuda daya output utawa ngrusak SLD. Kita ora nyaranake nggunakake SLDs iki karo komponen sing rawan kanggo mbalek maneh, kayata konektor FC / PC.
View as  
 
  • 850nm 10mW Superluminescent Diode sld diode minangka sumber cahya kanggo aplikasi OCT ophthalmic lan medis, sistem transmisi serat, gyros serat optik, sensor serat optik, tomografi koherensi optik, pangukuran optik. Dioda dikemas ing paket kupu-kupu standar 14-pin kanthi photodiode monitor lan cooler termo-listrik (TEC). Modul iki pigtailed karo single mode polarisasi njaga serat lan connectorized dening konektor FC / APC.

  • NIR 830 Superluminescent Diode SLD sing dioperasikake ing mode superluminescent asli sing nyata. Properti superluminescent iki ngasilake band sing luwih jembar ing arus drive sing luwih dhuwur beda karo SLED konvensional liyane sing adhedhasar ASE, ing kene drive dhuwur cenderung menehi band luwih sempit. Koherensi sing sithik nyuda gangguan backscatter Rayleigh. Ditambah karo daya dhuwur lan jembar spektral sing gedhe, bisa ngimbangi swara photoreceiver lan nambah resolusi spasial (ing OCT) lan sensitivitas ukuran (ing sensor). SLED kasedhiya ing paket kupu-kupu 14 pin. Iki tundhuk karo sarat saka Bellcore Document GR-468-CORE.

  • 1310nm Superluminescent Diode SLD minangka SLED sing nduweni kualifikasi kanggo macem-macem aplikasi Fiber Optic Gyroscope (FOG). SLEDs iki bisa dioperasikake kisaran suhu sing nuntut, level kejut / geter tambah, lan wis diverifikasi umur dawa amarga panggunaan ing lingkungan pertahanan lan ruang.

  • 850nm Superluminescent Diodes SLD minangka sumber cahya kanggo aplikasi OCT oftalmik lan medis, sistem transmisi serat, gyros serat optik, sensor serat optik, tomografi koherensi optik, pangukuran optik. Diode dikemas ing paket kupu-kupu standar 14-pin kanthi photodiode monitor lan cooler thermo-electric (TEC). Modul pigtailed kanthi polarisasi mode tunggal sing njaga serat lan konektor kanthi konektor FC / APC.

  • 1550nm Superluminescent Diode SLED minangka sumber optik kanthi bandwidth optik sing jembar. Amarga beda karo laser kalorone, sing duwe spektrum sing sempit banget, lan sumber cahya putih, sing nuduhake jembar spektral sing luwih gedhe. Karakteristik iki utamane nggambarake awake dhewe ing koherensi temporal sumber sing kurang (yaiku kemampuan winates gelombang cahya sing dipancarkan kanggo njaga fase suwe-suwe). SLED bisa uga nuduhake koherensi spasial sing dhuwur, tegese bisa ditambah kanthi serat optik mode siji. Sawetara aplikasi nggunakke koherensi temporal sumber SLED sing kurang kanggo nggayuh resolusi spasial sing dhuwur ing teknik pencitraan. Dawane koherensi minangka jumlah sing asring digunakake kanggo mbedakake koherensi temporal sumber cahya. Gegandhengan karo prabédan dalan ing antarane loro tangan interferometer optik sing gelombang cahya isih bisa ngasilake pola interferensi.

  • Diode Emitting Light 1310nm 1mW SLED utawa SLD Superluminescent Light Diode nduweni SLED sing mumpuni kanggo macem-macem macem-macem aplikasi Fiber Optic Gyroscope (FOG). SLEDs iki bisa dioperasikake kisaran suhu sing nuntut, level kejut / geter tambah, lan wis diverifikasi umur dawa amarga panggunaan ing lingkungan pertahanan lan ruang.

Kustomisasi Broadband SLED Laser bisa dituku saka Box Optronics. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier profesional China Broadband SLED Laser, kita nulung pelanggan kanggo menehi solusi produk sing luwih apik lan ngoptimalake biaya industri. Broadband SLED Laser digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa Grosir produk kita ing rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung kemasan akeh. Nilai kita yaiku "pelanggan pisanan, layanan paling penting, dhasar kredibilitas, kerjasama win-win". Kanggo info liyane, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.