1512nm 10mW DFB 14PIN Kupu Laser Kanggo NH3 Sensing
  • Air Pro1512nm 10mW DFB 14PIN Kupu Laser Kanggo NH3 Sensing
  • Air Pro1512nm 10mW DFB 14PIN Kupu Laser Kanggo NH3 Sensing
  • Air Pro1512nm 10mW DFB 14PIN Kupu Laser Kanggo NH3 Sensing
  • Air Pro1512nm 10mW DFB 14PIN Kupu Laser Kanggo NH3 Sensing

1512nm 10mW DFB 14PIN Kupu Laser Kanggo NH3 Sensing

Laser Kupu-kupu 1512nm 1512nm 10mW DFB 14PIN Kanggo NH3 Sensing ngemot cooler thermoelectric (TEC), termistor, monitor photodiode, isolator optik kanggo ngamanake kinerja laser sing berkualitas tinggi. Dioda laser iki dirancang utamane kanggo sensing amonia ing aplikasi kontrol emisi. Tunability banget ndadekake laser iki cocok kanggo akeh aplikasi khusus ing lingkungan atos.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka 1512nm 10mW DFB 14PIN Kupu Laser Kanggo NH3 Sensing

Laser Kupu-kupu 1512nm 1512nm 10mW DFB 14PIN Kanggo NH3 Sensing ngemot cooler thermoelectric (TEC), termistor, monitor photodiode, isolator optik kanggo ngamanake kinerja laser sing berkualitas tinggi. Dioda laser iki dirancang utamane kanggo sensing amonia ing aplikasi kontrol emisi.Tunability banget ndadekake laser iki cocok kanggo akeh aplikasi khusus ing lingkungan atos.

2. Fitur 1512nm 10mW DFB 14PIN Kupu Laser Kanggo NH3 Sensing

daya output 10mW;

Laser distributed-feedback (DFB) kinerja dhuwur, sumur multiquantum (MQW);

Paket kupu-kupu 14PIN standar industri;

TEC lan isolator optik sing dibangun.

3. Aplikasi 1512nm 10mW DFB 14PIN Kupu Laser Kanggo NH3 Sensing

sensor serat optik;

sumber laser;

sistem CATV.

4. Karakteristik Optik-Listrik 1512nm 10mW DFB 14PIN Kupu Laser Kanggo NH3 Sensing

Paramèter Simbol kahanan Min. Tipe. Maks. Unit
Dawane gelombang tengah λc TL=25℃ CW 1511 1512 1513 nm
Daya output optik PO - 10 - - mW
Ambang saiki ITH - - 10 35 mA
Efisiensi slope ƞ Daya output CW 5mW 0.005 0.08 0.2 mW/mA
Operasi saiki Iop PO = 10 mW (CW) - 100 200 mA
Lebar garis spektral LW FWHM - 2 - MHz
Tegangan maju laser VF Daya output CW 10mW - 1.2 3.5 V
Monitor saiki peteng ID - - - 0.1 μA
Bandwidth(@-3dB) BW - - 2.5 - GHz
Rasio supresi mode sisih SMSR CW 35 40 - dB
Isolasi optik - -10 < TC < +70℃ 30 - - dB
TEC nyetel suhu Ts - 15 - 35
Impedansi input ZIN - 22 25 28 Ω
Thermistor saiki ITC - 10 - 100 μA
resistance termistor RTH TL = 25℃ 9.5 10 10.5 KΩ
TEC Saiki ITEC TL = 25℃, TC = 70℃ - - 1.5 A
Tegangan TEC VTEC TL = 25℃, TC = 70℃ - - 3.5 V
Kapasitas TEC ΔT Tc = 70℃ - - 50
Suhu termistor - - - - 100
Panjang Gelombang Drift (EOL) △λ Dites liwat
umur 25 taun
- - ± 0.1 nm
Koefisien suhu dawa gelombang Δλ/ΔT suhu TEC
ing 15℃ kanggo 35℃
- 0.09 - nm/℃
Koefisien saiki gelombang Δλ/ΔΙ - - 0.01 - nm/mA

5. Paket drawing & PIN-OUT Definisi (Unit: mm) 1512nm 10mW DFB 14PIN Kupu Laser Kanggo NH3 Sensing

Définisi PIN-OUT opsional sing disesuaikan

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani 1512nm 10mW DFB 14PIN Laser Kupu Kanggo NH3 Sensing

Kabeh produk wis diuji sadurunge dikirim metu;

Kabeh produk duwe garansi 1-3 taun. (Sawise periode jaminan kualitas wiwit ngisi ragad layanan pangopènan sing cocog.)

We appreciate bisnis lan nawakake cepet 7 dina bali kabijakan. (7 dina sawise nampa barang);

Yen item sing sampeyan tuku saka toko kita ora kualitas sampurna, sing padha don‘t bisa elektronik kanggo specifications manufaktur, mung bali menyang kita kanggo panggantos utawa mbalekaken;

Yen item sing risak, please kabar kita ing 3 dina saka pangiriman;

Sembarang item kudu bali ing kondisi asli kanggo nduweni kanggo mbalekaken utawa panggantos;

Panuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing ditindakake.

7. FAQ

P: Apa aplikasi lan akurasi dawa gelombang?

A: Box optronics bisa nyedhiyakake akeh dawa gelombang sing cocog karo macem-macem aplikasi deteksi gas.

P: Apa konektor optik sing sampeyan butuhake?

A: Box optronics bisa ngatur konektor optik miturut syarat gratis.

Panas Tags: 1512nm 10mW DFB 14PIN Butterfly Laser Kanggo NH3 Sensing, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Bulk, China, Digawe ing China, Murah, Rega Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.