1653nm DFB Laser Diode Kanggo Sensing CH4
  • Air Pro1653nm DFB Laser Diode Kanggo Sensing CH4
  • Air Pro1653nm DFB Laser Diode Kanggo Sensing CH4
  • Air Pro1653nm DFB Laser Diode Kanggo Sensing CH4
  • Air Pro1653nm DFB Laser Diode Kanggo Sensing CH4

1653nm DFB Laser Diode Kanggo Sensing CH4

Diode Laser DFB 1653nm Kanggo CH4 Sensing ngirim dawa gelombang sing stabil, output daya dhuwur, Kanthi lensa collimating. Laser mode longitudinal tunggal iki dirancang khusus kanggo aplikasi sensing gas sing target Methane (CH4). Output linewidth sempit nambah kinerja aplikasi ing macem-macem kahanan operasi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Ringkesan 1653nm DFB Laser Diode Kanggo Sensing CH4

Diode Laser DFB 1653nm Kanggo CH4 Sensing ngirim dawa gelombang sing stabil, output daya dhuwur, Kanthi lensa collimating. Laser mode longitudinal tunggal iki dirancang khusus kanggo aplikasi sensing gas sing target Methane (CH4). Output linewidth sempit nambah kinerja aplikasi ing macem-macem kahanan operasi.

2. Pambuka 1653nm DFB Laser Diode Kanggo Sensing CH4

Diode Laser DFB 1653nm Kanggo CH4 Sensing ngirim dawa gelombang sing stabil, output daya dhuwur, Kanthi lensa collimating. Laser mode longitudinal tunggal iki dirancang khusus kanggo aplikasi sensing gas sing target Methane (CH4). Output linewidth sempit nambah kinerja aplikasi ing macem-macem kahanan operasi.

3. Fitur Dioda Laser DFB 1653nm Kanggo Sensing CH4

Chip DFB sing diimpor, TEC internal lan NTC;

Panjang gelombang sing stabil lan output daya dhuwur;

Paket cilik;

Kanthi lensa collimating.

4. Aplikasi Dioda Laser DFB 1653nm Kanggo Sensing CH4

Analisis gas laser lan sistem deteksi.

4. 5. Rating Maksimum Solusi 1653nm DFB Laser Diode Kanggo Sensing CH4

Parameter Simbol Kahanan Min Jinis Maks. Unit
Suhu panyimpenan Ts - -40 - 85
Suhu operasi Ndhuwur - -20 - 70
Laser maju saiki Yen CW - 120 - mA
Tegangan mbalikke laser VLR - - - 2 V
Suhu las timah / Wektu Tsld - - 260/10 - â „ƒ / s

5. Karakteristik Elektro-Optik (T = 25â "ƒ) saka Dioda Laser DFB 1653nm Kanggo Sensing CH4

Parameter Simbol Kahanan Min Jinis Maks. Unit
Panjang gelombang puncak λ ITH = 35mA 1652.7 1653.7 1654.7 nm
Daya output optik PO CW 6 - - mW
Saiki ambang ITH CW - 10 15 mA
Saiki operasi IOP CW, 5mW - 40 - mA
Rasio penekanan mode sisih SMSR CW, 5mW 35 40 - dB
Jembar spektral (20dB) ∠† Î » CW, 5mW - 0.2 - nm
Stabilitas gelombang »S CW, 5mW, 25â „ƒ -0.1 - 0.1 nm
Gelombang temp koefisien Î ”λ / Î ”T 15â „ƒ nganti 35â„ ƒ - 0.1 - nm / â „ƒ
Gelombang koefisien saiki Î ”λ / Î ”Î ™ - - 0.01 - nm / mA
Thermistor Rth Ttherm = 25â „ƒ 9.5 10 10.5 kâ „¦

6. Gambar paket & Definisi PIN-OUT (Unit: mm) saka 1653nm DFB Laser Diode Kanggo Sensing CH4

  • PIN Sebutan PIN Sebutan
    1 TEC (-) 8 TEC (+)
    2 Thermistor (+) 7 Thermistor (-)
    3 LD (+) 6 LD (-)
    4 PD (+) 5 PD (-)

7. Ngirim, Kirim Lan Ngatur Dioda Laser DFB 1653nm Kanggo Sensing CH4

Kabeh produk wis dites sadurunge dikirim metu;

Kabeh produk duwe garansi 1-3 taun. (Sawise periode jaminan kualitas wiwit ngisi biaya layanan perawatan sing cocog.)

Kita ngurmati bisnis sampeyan lan menehi kabijakan bali 7 dina kanthi cepet. (7 dina sawise nampa barang);

Yen barang sing sampeyan tuku saka toko ora nduweni kualitas sing sampurna, mula ora bisa digunakake kanthi elektronik kanggo spesifikasi pabrikan, cukup baleni maneh kanggo ganti utawa pengembalian dana;

Yen barang wis rusak, kirimna kabar babagan 3 dina sawise kiriman;

Sembarang barang kudu dibalekake ing kahanan asline kanggo entuk dhuwit utawa ganti dhuwit;

Sing tuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing ditanggung.

8. FAQ

P: Jinis PIN apa sing dikarepake?

A: Jinis, jinis B utawa liyane.

P: Apa sing dibutuhake kanggo konektor?

A: Box Optronics bisa ngatur miturut sarat sampeyan.

Panas Tags: 1653nm DFB Laser Diode Kanggo Sensor CH4, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Cina, Digawe ing China, Murah, Rega murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.