C-band 1550nm ASE Broadband Sumber Cahya Kanggo Solusi Pencitraan Medis
  • Air ProC-band 1550nm ASE Broadband Sumber Cahya Kanggo Solusi Pencitraan Medis
  • Air ProC-band 1550nm ASE Broadband Sumber Cahya Kanggo Solusi Pencitraan Medis
  • Air ProC-band 1550nm ASE Broadband Sumber Cahya Kanggo Solusi Pencitraan Medis
  • Air ProC-band 1550nm ASE Broadband Sumber Cahya Kanggo Solusi Pencitraan Medis

C-band 1550nm ASE Broadband Sumber Cahya Kanggo Solusi Pencitraan Medis

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake C-band 1550nm ASE Broadband Light Source Kanggo Solusi Pencitraan Medis. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan C-band 1550nm ASE Broadband Light Source for Medical Imaging Solution

Modul sumber cahya broadband serat optik ASE nggunakake teknologi flattening spektral, lan kanthi daya output sing luwih dhuwur, lan dawa gelombang operasi nutupi pita C, sing cocok kanggo aplikasi kayata sensing serat optik. Antarmuka RS-232 lan piranti lunak komputer inang bisa diwenehake kanggo nggampangake ngawasi status modul sumber cahya.

2. Fitur C-band 1550nm ASE Broadband Light Source kanggo Medical Imaging Solution

Stabilitas daya;

Spektrum datar;

Ngawasi jarak jauh.

3. Aplikasi C-band 1550nm ASE Broadband Light Source kanggo Medical Imaging Solution

sensing serat optik;

Pencitraan medis;

Pengujian piranti serat optik.

4. Karakteristik Optik-Listrik C-band 1550nm ASE Broadband Sumber Cahaya kanggo Solusi Pencitraan Medis

Paramèter Unit Nilai Cathetan
Dawane gelombang operasi nm 1528~1563 C Band
daya output mW 10/20/50/100  
Daya luwes (opsional) - Rentang pangaturan 10% ~ 100% Flatness spektral konstan
Flatness spektral dB 1.5 (Tip.), 2 (Maks.)  
Isolasi output dB > 35  
Ketidakstabilan daya
(15 menit jangka pendek)
dB ≤±0.02  
Ketidakstabilan daya
(Jangka 8 jam)
dB ≤±0.05  
Derajat polarisasi dB ≤0.2  
Konektor - FC/APC  
Jinis serat - SMF-28e  
ukuran mm 260(W)×280(D)×120(H) Benchtop
150(W)×125(D)×20(H) Modul
sumber daya V AC 110~240V, <30W Benchtop
DC 5V, <15W Modul
Antarmuka komunikasi - DB9 wadon (RS232)  
Suhu operasi -5 ~ +55  
Suhu panyimpenan -40 ~ +85  

5. Detail Produk C-band 1550nm ASE Broadband Light Source for Medical Imaging Solution

Spektrum ASE C-band.

Versi luwes daya C-band ASE spektrum (1 ~ 10MW luwes)

6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani C-band 1550nm ASE Broadband Sumber Cahaya kanggo Solusi Pencitraan Medis

Kabeh produk wis diuji sadurunge dikirim metu;

Kabeh produk duwe garansi 1-3 taun. (Sawise periode jaminan kualitas wiwit ngisi ragad layanan pangopènan sing cocog.)

We appreciate bisnis lan nawakake cepet 7 dina bali kabijakan. (7 dina sawise nampa barang);

Yen item sing sampeyan tuku saka toko kita ora kualitas sampurna, sing padha don‘t bisa elektronik kanggo specifications manufaktur, mung bali menyang kita kanggo panggantos utawa mbalekaken;

Yen item sing risak, please kabar kita ing 3 dina saka pangiriman;

Sembarang item kudu bali ing kondisi asli kanggo nduweni kanggo mbalekaken utawa panggantos;

Panuku tanggung jawab kanggo kabeh biaya pengiriman sing ditindakake.

7. FAQ

P: apa dawane gelombang sing sampeyan butuhake?

A: C-band utawa L band dawane gelombang.

Q: Apa syarat kanggo daya output?

A: Box optronics bisa ngatur miturut syarat sampeyan.

Q: Babagan ukuran paket, apa sampeyan duwe syarat?

A: We duwe jinis modul lan benchtop kanggo pilihan.

Panas Tags: C-band 1550nm ASE Broadband Sumber Cahya Kanggo Solusi Pencitraan Medis, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Massal, China, Digawe ing China, Murah, Rega Murah, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.